До Дня Перемоги пройшов турнір з міні-футболу

6 травня, за три дні до святкування Дня Перемоги, на штучному футбольному майданчику в сквері Павла Полуботка відбулася юніорська першість міста з міні-футболу.

Футбольна першість зібрала  учасників із кожного навчального закладу. Традиційно, турнір був присвячений ветеранам, які 71 років тому принесли нам всім таку бажану Перемогу. Привітали юних спортсменів міський голова Олександр Бакликов, ветеран Другої Світової війни Олександр Кутковий та учасник АТО Олег Вєрхов.

Звертаючись до дітей міський голова висловив побажання, щоб прийшов день, коли перемоги для українців будуть виключно на спортивних майданчиках, а молодому поколінню не довелося знову дізнатися, що це таке справжня війна. «Грайте у футбол, будьте сильними і відважними, як наші ветерани. Нехай ваші високі досягнення завжди нагадують всім про наше героїчне минуле», підкреслив очільник міста.

3823

3825

3828

Змагання, участь в яких взяли шість команд, проводилися серед учасників 2006-2007 р.н. за змішаною системою. Чудові комбінації, красиві голи, злагоджена гра в захисті тримала в захваті вболівальників й учасників змагання, адже всі команди були у чудовій спортивній формі і прагнули перемоги. Та переможцем все ж стала команда СШ №7, що з рахунком 2:0 перемогла команду ЗОШ №5 у фіналі турніру.

3830

3835

Переможці та учасники турніру отримали нагороди та грамоти. Нагороджуючи спортсменів, міський голова щиро подякував учасникам змагань за цікаву та змістовну гру та відзначив важливість таких змагань не лише у спортивному, але й патріотичному вихованні учнів.

Подарунки учасники турніру отримали й від Лебединської міськрайонної федерації футболу.

[layerslider id=”142″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *