Привітання міського голови О.М. Бакликова до Великодня

Дорога лебединська громада! Щиро вітаю вас з Великоднем!

 

У ці світлі великодні дні особливо відчувається торжество життя, перемога добра над злом, віра у кращий прийдешній день.

Щиро дякую всім городянам за терпіння, взаєморозуміння і підтримку у цей нелегкий для всіх час. Вірю, що одвічні християнські цінності об’єднають нас у прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє.

Я глибоко переконаний, що складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні об’єднати нас, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. В найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас, відчували його захист і підтримку. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.

Разом із вами звертаюся у щирій молитві до Бога та прошу здоров’я і благополуччя кожній сім’ї в нашому місті та миру для України.

Нехай світло великодньої свічки зігріє ваші серця, а тепло родинного вогнища і непохитна віра додають сил і наснаги до нових звершень. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Я хочу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашого міста та  рідної України.

Зі святом Вас, дорогі лебединці!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *