Виробництво продуктів харчування на Сумщині у січні–березні 2016 року

За даними Головного управління статистики у Сумській області,
у січні–березні 2016р. порівняно з відповідним періодом минулого року  виробництво харчових продуктів та напоїв скоротилось на 17,7%.

У січні–березні 2016р. порівняно з січнем–березнем 2015р. зменшилося виробництво борошна, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, олії соняшникової нерафінованої та її фракцій, круп, сирів жирних, м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого, масла вершкового, виробів здобних. Поряд з цим зросло виробництво печива солодкого і вафель, пряників та виробів подібних.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *