“Лейся песня” в Лебедині

16 квітня 2016 року в приміщенні Лебединського міського центру культури і дозвілля (м- н «Черемушки») відбувся святковий концерт гостей нашого міста – популярного вокально – інструментального ансамблю «Лейся песня». Це стало можливим завдяки тісній співпраці адміністративної групи відомого колективу, керівництва міста Лебедина (міський голова Олександр Бакликов) і міського відділу культури і туризму (начальник – Ірина Саєнко).

Цього весняного дня численних глядачів заходу, яких налічувалось близько трьохсот осіб, зустрічали привітні, гостинні стіни міського центру культури і дозвілля, його прибрана, затишна алея; усіяні весняними різнобарвними квітами клумби; насичені щирим, людським спілкуванням зручні лави; сповнена світлом, теплом, музикою концертна зала, – все те, що ретельно підготували для зустрічі гостей і учасників дійства майстерні руки працівників МЦКД.

Результат був вартий потрачених зусиль. Рекламна кампанія по розповсюдженню квитків в організаціях, установах, учбових закладах міста, яка тривала більше двох тижнів, проведення косметичного ремонту, прибирання прилеглої території закладу культури, устаткування актової зали додатковими місцями для сидіння (адже наявна кількість місць концертної зали МЦКД не влаштовувала попит бажаючих відвідати концерт), це і багато чого іншого в короткий термін зміг зробити штат культурно – мистецької установи. І ці, можливо, й зовсім не музичні нотки, стали приємною увертюрою вдалого музичного заходу. Це було відмічено як і всіма присутніми цього дня на заході глядачами, так і колективом ВІА «Лейся песня»!

Звісно, цього дня в культурно – мистецькому житті міста відбулося справжнє дійство! Відомі артисти на сцені, аншлаг в залі створили таку неповторну атмосферу, що кожен з присутніх, в єдиному пориві разом з виконавцями, співали популярні пісні – шлягери минулих років: «Клён», «Родная земля», «Обручальное кольцо», «Прощай» і багато інших пісень, добре відомих і знаних всіма з дитинства.

Концерт завершився. Але всі глядачі, які залишали концертну залу Лебединського МЦКД виносили з собою часточку добра, тепла і світла, ніжну посмішку і щирість в душі – а це і є найголовнішою метою, найвищим завданням кожного артиста.

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *