Інформування про програму «Стратегії зростання приватного сектору»

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує про можливість взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора «Стратегії зростання приватного сектору » розрахованої

на державних посадових осіб , представників  напівурядових організацій та інституцій , громадських організацій та бізнес – асоціацій .   Програма організована шведською міжнародною агенцією з розвитку та кооперації (SIDA) й орієнтована на громадян  України ,  Грузії,  Албанії,  Молдови  та Косово.

Учасники програми отримають поглиблені  знання з просування та  стимулювання розвитку приватного сектору, навички щодо впровадження змін у розвиток приватного сектору, а також оволодіють інструментами розробки плану дій  з Розвитку приватного сектору на батьківщині. Цей план розроблятиметься у співпраці з учасниками  пов’язаної навчальної програми  –  «Стратегічне управління бізнесом» .

Програма проводитиметься англійською мовою та включатиме тритижневий тренінг у Швеції,  додаткові  регіональні та національні семінари, а також  можливості для роботи  з мережею  шведських національних та регіональних  підприємств. Кінцевий термін подачі заявок  на участь у програмі – 1 травня 2016 р.

За довідками звертатися в управління економічного розвитку і торгівлі міськвиконкому за тел. 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *