Танцювальна родина – 2016

Усе, що є найкраще у дитини:
Її талант, культура, доброта

Від тата й мами йде і від родини

Незаперечна істина свята.

Саме під таким девізом  20 березня 2016 року у  м.Суми відбувся Всеукраїнський відкритий конкурс хореографічного мистецтва «Танцювальна родина – 2016». У фестивалі взяли участь колективи з різних куточків України. Честь нашого міста захищав хореографічний колектив Лебединського центру  позашкільної освіти «Соняшник» (керівники Ірина Усенко, Марина Капуста). Хореографічні колективи оцінювало високоповажне журі, до складу якого входили суперфіналісти 8 сезону проекту «Танцюють всі» Анна Коростельова, Станіслав Турмович та фіналіст 7 сезону Назар Гарбар.

На конкурс колектив «Соняшник» представив 3 хореографічні композиції: «Свінг», «Гуцулка», «Кантрі». Композиції зачарували глядачів і суддів своєю новизною, оригінальністю, манерою виконання.

3559

3560

І ось настала хвилююча мить нагородження. Дипломом за І місце  відзначена хореографічна композиція «Свінг»,  ІІІ місце завоювали композиції «Гуцулка» та «Кантрі». За участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Танцювальна родина» Ірина Усенко та Марина Капуста нагороджені дипломом та кубком Федерації естрадного танцю.

Колектив Лебединського ЦПО щиро вдячний  міському голові Олександру Бакликову за моральну та матеріальну підтримку юних талантів та обдарувань.

Бажаємо нашим переможцям та керівникам творчих злетів у конкурсах хореографічного мистецтва, нових цікавих ідей та яскравих композицій.

3558

3557

Лебединський ЦПО

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *