“Веселка” – в числі золотих призерів міжнародного фестивалю

19 березня 2016 року в м.Харкові відбувся шостий Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Megapolis»,  який входить до складу організації «Міжнародний танцювальний союз».

Понад 500 прекрасних, яскравих  аматорських та професійних хореографічних колективів взяли участь у ньому.

Вперше в конкурсі була відкрита номінація «Битва кращих професійних команд СНГ «YOU ARE THE BEST», в якому і взяли участь  вихованці хореографічного колективу «Веселка» Лебединського центру позашкільної освіти на чолі з керівником Тетяною Литовченко.

Своєю багатогранною, широкомасштабною  композицією «Україна – це  ми» лебединці яскраво представили свій колектив на фестивалі серед високо- професійних команд і стали золотими призерами. Від членів журі танцювальний колектив «Веселка» отримав схвальні відгуки щодо масштабної та патріотичної композиції, яка так актуально відображає  сьогодення.

Організаторами фестивалю наші вихованці відзначені сертифікатом на безкоштовну участь в Міжнародному конкурсі «World UCA»  в номінації Гран-прі, який відбудеться влітку в місті Одесі.

Вітаємо танцювальний колектив «Веселка» та її керівника – досвідченого педагога-наставника,  Тетяну Петрівну Литовченко, з черговою перемогою! Ми пишаємось вами! Бажаємо подальших творчих злетів на танцювальному олімпі! Так тримати!

3555

3556

3553

Лебединський ЦПО

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *