В Лебедині відбувся фестиваль «Таланти багатодітної родини»

17 березня в Лебедині пройшов міський фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини», участь в якому взяли більше 60 дітей із багатодітних родин нашого міста.

Цей відкритий мистецький захід проводився за ініціативи управління праці та соціального захисту населення, при підтримці міського голови Олександра Бакликова, міських відділів освіти, культури та туризму та Лебединської спілки жінок.

Фестиваль вже став традиційним у Лебедині, продемонструвавши кращі зразки дитячої творчості. Адже він є символом відродження культурних та моральних цінностей сім’ї, родинних традицій та історичної спадщини. За його результатами виявляють та підтримують талановитих дітей, розвивають творчі навики та здібності у  різних видах мистецтва.

3511

3500

Конкурсантів фестивалю привітала заступник міського голови Олена Кірєєва, яка подякувала багатодітним батькам за всебічне виховання дітей в своїх родинах та побажала успіхів конкурсантам. Приєдналися до теплих слів вітань й начальник управління праці і соціального захисту населення Наталія Вєчканова, начальник відділу освіти Володимир Доценко, заступник голови міської спілки жінок Ніна Гончарова та помічник депутата обласної ради Валерія Чалого.

Багатодітна родина – це дружня родина, і тому не дивно, що учасники мали підтримку: мам, тат, бабусь і навіть дідусів. А дехто із дітей виступали не одні, а з сестрами і братами.

Учасники фестивалю-конкурсу демонстрували свої таланти та ділилися вмінням творити дива. Присутні спостерігали за цілим різнобарв’ям талантів: від пісень і гуморесок до хореографічних етюдів.

Цьогорічний конкурс-фестиваль проводився за наступними номінаціями: патріотична пісня та вокальне мистецтво, музичне виконання, художнє та авторське виконання, хореографія, оригінальний жанр, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

3510

3508

3514

У кожній номінації визначено призові  традиційні  1, 2, 3 місця. Переможці фестивалю відзначені дипломами, а також подарунками. Всі учасники отримали  нагородні грамоти за активну участь у фестивалі та заохочувальні призи.
Конкурсні виступи та роботи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва учасників оцінювало  професійне журі, що і визначило переможців.

3522

3520

У номінації «Вокальне мистецтво»:
І місце – Віола Губеня  (ЗОШ №1);
ІІ місце – Єлизавета Корнієнко (ЗОШ №3);
ІІІ місце – Марина і Софія Баженови (ЗОШ №6).

У номінації «Художнє та авторське виконання»:
І місце – Оксана Курлейко  (ЗОШ №3);
ІІ місце – Олександр Червяк (СШ №7);
ІІІ місце – Михайло Мусенко (СШ №7).

У номінації «Музичне виконання»:
І місце – Тетяна Демиденко  (ЗОШ №3);
ІІ місце – Анастасія Андрєєва (ЗОШ №5);
ІІІ місце – Павло Лавриненко (ЗОШ №3).

У номінації «Патріотична пісня»:
І місце – Ксенія Кальянова (ЗОШ №5).

У номінації «Хореографія»:
І місце – Анастасія Денисюк  (ЗОШ №6);
ІІ місце – Яна Ткаченко (ЗОШ №5);
ІІІ місце – Сніжана Євдан (СШ №7).

У номінації «Оригінальний жанр»:
І місце – Ірина та Ксенія Леоненко (ЗОШ №4).

У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»:
І місце – Дмитро Кабацький  (ЗОШ №3);
ІІ місце – Богдан Харченко (ЗОШ №3);
ІІІ місце – Анна Міщенко (ЗОШ №6).

У номінації «Образотворче мистецтво»:
І місце – Тимофій Подольський  (ЗОШ №1);
ІІ місце – Олена Лапоногова (ЗОШ №4);
ІІІ місце – Ніна Дмитрієва (ЗОШ №5).

3527

3528

Поза конкурсом фестивалю, студенти медичного училища підготували свою програму, в рамках якої провели флешмоб в підтримку Надії Савченко.

3516

3517

Організатори фестивалю дякують за підтримку та спонсорську допомогу депутату обласної ради Валерію Чалому, директору медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександру Удодіку, духовній місії «Суми. Духовне відродження» (пастор Сергій Овчаренко), Лебединській міській спілці жінок (голова – Ніна Сивоконь), а також приватним підприємцям Анатолію Корнієнку та Анні Степанковій.

[layerslider id=”135″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *