На порядку денному – благоустрій міста

Чергове засідання виконкому міської ради, що відбулося 16 березня ц.р., було присвячено питанням санітарного стану та благоустрою міста. Інформуючи про заплановані заходи на 2016 рік, заступник міського голови Олександр Білокобильський зупинився на пріоритетах міської влади, основний з яких – здійснити все можливе для того, щоб спільними зусиллями влади, громадськості та житлово-комунальних служб зробити наше місто чистим і охайним.

Зокрема, він зупинився на проблемних аспектах та питаннях, що потребують вирішення у поточному році. Це в першу чергу: утримання вулично-шляхової мережі, благоустрій парків і скверів, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, оптимізація вуличного освітлення, тощо.

Всього на роботи з благоустрою у 2016 році передбачено 2 млн. 920 тис. грн.

Щодо ремонту доріг у 2016 році, то як відзначив Олександр Білокобильський, пропозиції будуть представлені депутатам міської ради під час чергової сесії, яка відбудеться вже 31 березня 2016 року. Самі ж роботи будуть виконуватися у ІІ-IV кварталі 2016 року.

3493

Пріоритетним завданням для міського житлово-комунального сектора є будівництво ІІ-ї черги каналізації (каскад багатоквартирних будинків по вул. Сумській та пров. Верстатників), на що в бюджеті передбачено 614 тис. грн.

Виконкомом також розглянуто 16 інших питань, а також заяв і звернень громадян міста. З кожного питання були прийняті відповідні рішення.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *