Проведення конкурсу”100 кращих товарів України”

Про проведення регіонального етапу конкурсу
якості продукції (товарів, робіт, послуг)
«100 кращих товарів України»
Під патронатом Президента України, під керівництвом Уряду України за
сприяння місцевих державних адміністрацій щороку проводиться регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України».
Цей Конкурс є єдиним державним конкурсом з якості, має велике соціально-економічне значення, та відіграє значну роль для підвищення якості та конкурентоспроможності продукції вітчизняних товаровиробників, а також створення позитивного іміджу України у Європі та світі.
Проведення Конкурсу має на меті – визначення на конкурсній основі кращих зразків українських виробників, сприяння виготовленню високоякісної та безпечної вітчизняної продукції, насичення нею ринків України, задоволення потреб і очікувань споживачів, поширення передового досвіду підприємств і організацій, які виготовляють якісну продукцію.
З метою популяризації та активізації проведення Конкурсу, просимо прийняти участь в 2016 році у регіональному етапі Конкурсу «100 кращих товарів України».
Повний пакет документів учасника Конкурсу можна отримати в ДП
«Сумистандартметрологія» (к. 707) або на сайті – http:www.gcsms.com.ua ДП «Сумистандартметрологія».
Заявки на участь у Конкурсі необхідно подати до ДП «Сумистандартметрологія» за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 101 (тел. 33-44-62, 33-35-97, факс 33 33-78, 0675407551) до 1.05.2016.
За довідками звертатись в управління економічного розвитку і торгівлі міськвиконкому за тел. 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *