Обласний центр надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей

Сектор координації та контролю надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації (обласний центр надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей)

З метою узгодження і координації на території Сумської області дій органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій з надання матеріальної, соціально-психологічної, медичної, правової та іншої допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 09.10.2015 № 479-ОД (зі змінами від 10.02.2016 № 54-ОД ) створено сектор надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Сектор надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей функціонує за адресою: м. Суми площа Незалежності, 3 (у приміщенні Сумського обласного центру зайнятості населення).

Керівник центру – Лисаченко Лідія Іванівна

Контактний телефон: (0542) 68 55 27.

Також заяви від учасників антитерористичної операції та членів їх сімей приймаються за телефоном контактного центру (0542) 66 33 77 (безкоштовно для жителів м. Суми та Сумського району), 0 800 301 501 (безкоштовно для жителів Сумської області), або можна звернутися за електронною адресою (kol_centr@ukr.net).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *