Освітні інновації

Характерною ознакою сьогодення  є зростання  темпів розвитку науки, техніки, суспільства  в цілому. Таке положення актуалізує необхідність постійного оновлення професійних знань фахівців, зокрема педагогічних працівників. Вирішенню проблеми сприяє активізація досліджень особливостей навчання та виховання, пошук сучасних організаційних форм, методів, засобів навчання. Однією із складових післядипломної освіти є система підвищення кваліфікації.

З 1 до 5 лютого на базі ЗОШ № 5 Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з міським відділом освіти організовано проведення виїзних курсів з проблеми «Організація та проведення інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи в освітніх закладах». Слухачами курсів стали керівні кадри закладів освіти міста у кількості 18 представників.

3232

Протягом п’яти днів для освітян міста  проводили заняття викладачі  СОІППО – Луценко  Світлана Миколаївна та Ніколаєнко Світлана Петрівна.

Слухачі курсів схвально відгукнулися про дану форму підвищення кваліфікації та отримали сертифікати, які надають можливість впроваджувати інноваційну діяльність та дослідно-експериментальну роботу в освітніх закладах.

 

3233

Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *