«Кадрова сесія» міської ради

Лебединська міська рада сьомого скликання продовжила розгляд кадрових питань. Зокрема, 2 лютого в ході четвертої сесії депутати розглянули пропозиції міського голови Олександра Бакликова стосовно секретаря ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету.

Обраний на першій сесії міської ради секретар Олексій Волошин подав заяву, у якій попросив міську раду увільнити його від виконання обов’язків секретаря ради у зв’язку із необхідністю проходження військової служби. За пропозицією міського голови, депутати підтримали більшістю голосів кандидатуру Оксани Древаль на посаду секретаря ради.

Оксана Древаль – депутат міської ради кількох скликань. Працює вчителем біології Лебединської ЗОШ №5. Обрана до міської ради за списком міської організації ВО «Батьківщина».

3196

На посаду першого заступника міського голови депутати затвердили кандидатуру Ольги Зікєєвої, що з листопада 2015 року працювала заступником міського голови з економічних питань. Заступником міського голови з питань ЖКГ затверджено Олександра Білокобильського, а на посаду керуючого справами – Сергія Подолька, що обіймав посаду начальника міськрайонного управління юстиції.

Відповідні зміни були внесені до складу виконавчого комітету Лебединської міської ради, куди окрім новопризначених керівників увійшли також начальник Лебединського відділення Сумської ОДПІ Людмила Бакланова та спеціаліст відділу освіти Тетяна Гримайло.

3194

3193

Рокировка пройшла й в постійних депутатських комісіях міської ради, де у зв’язку із обранням Оксани Древаль секретарем ради, вона була виключена зі складу постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, молоді, освіти, культури, соціального захисту населення, а її місце зайняв депутат Олексій Волошин.

В ході сесії, депутати міської ради розглянули понад двадцять питань порядку денного, серед яких ухвалили цілу низку рішень з управління комунальною власністю, земельних і організаційних питань, підтримали депутатські запити.

Зокрема, депутати затвердили План роботи Лебединської міської ради на 2016 рік та взяли до уваги звіт про виконання плану роботи у 2015 році, внесли зміни до Структури виконавчих органів міської ради.

Серед інших питань порядку денного денного було затверджено звіт про хід відчуження комунального майна у 2015 році, прийнято у комунальну власність територіальної громади ряд об’єктів, внесено зміни до Положення про Лебединський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, визначені умови оплати праці міського голови та заступників міського голови у 2016 році, затверджена Програма висвітлення діяльності міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації у 2016 році та внесені зміни до бюджету міста Лебедина на 2016 рік.

3195

У робочому режимі депутати розглянули і прийняли рішення із блоку земельних питань, що стосувалися затвердження технічної документації, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на розробку технічної документації, тощо.

Досить динамічно пройшло обговорення депутатського запиту Оксани Карпенко щодо проведення перевірки правомірності звільнення від сплати коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Лебедина, а також інших питань, піднятих депутатами міської ради.

Також на сесії було оголошено про створення депутатської фракції «Громадянська позиція, до якої увійшли 7 депутатів міської ради: Андрєєв Олександр Леонідович, Волошин Олексій Михайлович, Курило Сергій Іванович, Показанець Оксана Іванівна, Рева Віктор Михайлович, Рева Тетяна Василівна, Усенко Сергій Миколайович. Головою фракції названо Олександра Андрєєва.

[layerslider id=”125″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *