Працювала спостережна комісія

28 січня відбулося чергове засідання спостережної комісії, що діє при виконавчому комітеті міської ради. Дана комісія виконує покладені на неї обов’язки по обліку осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання, організації громадського контролю за поведінкою цих осіб та проведення  виховних заходів  за місцем їх роботи і проживання протягом невідбутої частини покарання, надання допомоги соціальної адаптації особи звільненої від відбуття покарань.

У засіданні взяли участь представники органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, кримінально-виконавчої інспекції та громадських організацій.

Комісією розглянуті питання щодо роботи з особами, засудженими до кримінального покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Зокрема, з метою здійснюється громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб, були розглянуті справи щодо осіб, які нещодавно були поставлені на облік Лебединського відділення кримінально-виконавчої інспекції. Цим особам було запропоновано консультаційну допомогу психологічного та юридичного характеру, а також сприяння щодо пошуку роботи в місті Лебедині.

Серед інших питань, спостережною комісією було затверджено План роботи на 2016 рік та прийняті інші рішення.

3182

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *