В Лебедині продовжується розчистка вулиць від снігу

Через тиждень після сильних снігопадів в Лебедині, комунальні працівники ще продовжують долати наслідки стихії. І якщо основні дороги вже розчищені, то ще залишаються окремі провулки, роз’їзди, тротуари та прибудинкові території, де й досі працюють комунальні бригади.

Окрему подяку працівникам КП «Комбінату благоустрою» та всім, хто допомагав розчищати місто від снігу, висловив міський голова Олександр Бакликов за оперативну роботу із розчищення під’їздних шляхів до  лікарні, дитячих садків, шкіл, об’єктів соціальної інфраструктури.

Зокрема, в перші дні снігопаду техніка та аварійні бригади працювали у цілодобовому режимі. Оперативно вдалося розчистити не тільки під’їзди до Центральної районної лікарні, в результаті чого машини швидкої допомоги могли виїхати до хворих, а й парковку та прилеглу до лікарні територію.

Міський голова Олександр Бакликов також щиро дякує усім лебединцям, що у дні негоди прийшли на допомогу і власними силами розчищали місто від снігу. Він також відзначив згуртовану роботу лебединських підприємств, установ і організацій, які не тільки почистили сніг на прилеглій території, а й допомагали технікою і паливом.

3156

3160

3158

3159

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *