Багатодітна родина загиблого в АТО отримала квартиру

Сьогодні, 26 січня ц.р. дружина загиблого в зоні АТО військовослужбовця Олександра Несторенка – Надія Несторенко отримала ордер та ключі від 4-х кімнатної квартири.

Олександр Несторенко – солдат 95-ї окремої аеромобільної бригади, мобілізований під час першої хвилі, у квітні 2014 року. Проходив службу в зоні АТО, під Славянском. Помер 16 жовтня 2014 року у військовому клінічному госпіталі, залишивши в Лебедині дружину та четверо неповнолітніх дітей. До цього дня родина була зареєстрована в однокімнатній квартирі, житловою площею в 10,9 кв. м.

Ключі від квартири, придбаної наприкінці 2015 року, вручили Надії Іванівні міський голова Олександр Бакликов та перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.

«Ніякими коштами чи квартирами держава ніколи не зможе компенсувати горе та біль тим сім`ями, які втратили своїх близьких на війні. Але поряд з тим, це наш священний обов`язок піклуватися про ці родини, пам`ятати і віддати шану тим, хто загинув виконуючи свій обов`язок»,- сказав Анатолій Річкаль.

Міський голова Олександр Бакликов додав, що подвиг захисників України, таких як Олександр Несторенко, ніколи не буде забутим в нашому місті. А міська влада зробить усе можливе аби і надалі підтримувати родини учасників АТО та тих, хто стоїть за свободу нашої країни. Він також побажав родині Несторенко, щоб у новій оселі панував спокій, мир та злагода.

Дякуючи за такий подарунок, Надія Несторенко відзначила, що не такою ціною вона хотіла отримати квартиру, і звісно, вона не зможе повернути їй чоловіка, а дітям – батька. Але при цьому, вона дуже вдячна міській та обласній владі за підтримку і позитивне вирішення житлової проблеми її родини.

3163

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *