«Теплі обійми» від Ощадбанку стали приємною новинкою для вкладників

Новий акційний депозит «Теплі обійми» від Ощадбанку привернув увагу людей. Вкладники розмістили на ньому вже 4 млрд. грн.

«Теплі обійми» – акційний депозит з вигідними умовами від банку з найвищим рівнем надійності. Вкладники обирають один з чотирьох можливих варіантів зберігання своїх коштів і отримують приємний сюрприз.

Клієнт може підписати вітальну листівку для найдорожчої людини, поділившись позитивними емоціями та частинкою душевного тепла. Ощадбанк із задоволенням відправить листівку за власний рахунок. Банк підготував листівки як для дорослих, так і для дітей. Дитяча листівка містить зображення веселого звірятка, вирізавши яке, дитина отримає паперового героя  пальчикового лялькового театру.  

Покласти кошти на акційний депозит може практично кожний, адже мінімальна сума вкладу – 1000 гривень, 100 доларів або 100 євро. Ставка залежить лише від строку та валюти вкладу: у гривні – 19% річних на три місяці та 20% на 6 місяців, відповідно в доларах США – 7% і 7,5% річних та в євро – 6,25%  і 6,50% річних. У бажаючих відкрити депозит ще є час: кінцевий термін його дії – 29 лютого 2016 року.

Нагадуємо: вкладники Ощадбанку захищені законом. Це єдиний банк в Україні, в якому повернення депозитів громадянам гарантоване державою на 100%, без обмеження суми та строку.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *