В Лебедині ускладнення погодніх умов

Найближчі два дні (18-19 січня 2016 року) погоду в нашому регіоні визначатимуть холодні повітряні маси. За повідомленням гідрометеоцентру, на території Сумщини будуть ускладнюватися погодні умови: сильні снігопади, хуртовини, снігові замети при швидкості вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с, мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Через погіршення погодніх умов можливе ускладнення руху автомобільного транспорту на дорогах Лебедина. У зв’язку з цим міська влада звертається до водіїв із проханням не виїжджати без особливої необхідності та не лишати без нагляду свої автомобілі на узбіччях доріг і тротуарах, оскільки вони заважатимуть роботі комунальної техніки.

Водночас, за повідомленням управління ЖКГ, комунальні служби Лебедина та дорожні організації працюють у посиленому режимі. З самого ранку, 18 січня, вся необхідна техніка задіяна для прибирання вулиць міста від снігу.

Разом із тим, міська влада просить лебединців проявляти пильність та бути дуже обережними на пішохідних переходах, тротуарах, на зупинках громадського транспорту міста. Також міськвиконком звертається до підприємців, жителів багатоповерхівок та приватного сектору, за можливості, прочистити собі прибудинкові території та доріжки.

У міськвиконкомі вдячні тим городянам, а їх велика кількість, які відгукнулися на заклик самостійно розчистити прибудинкові території.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *