Новорічне вітання міського голови Олександра Бакликова

Шановні лебединціДорогі земляки!

Минає ще один, вже 2015-й, рік, забираючи із собою багато подій, кожна з яких тим чи іншим чином вплинула на наше з вами життя.

Рік був нелегким, але ми із вдячністю будемо згадувати те, що ми зробили та над чим працювали.  Нам багато чого вдалося, але ми не все змогли зробити, що  хотіли та про що мріяли. Однак сьогодні ми маємо подякувати Богу та сподіватися на те, що наше майбутнє у новому, вже 2016 – му році, буде кращим та оптимістичнішим. Більше того, новий рік має стати для нас переможним і, водночас, мирним. Адже всі ми разом сподіваємось на зміни, які нами вистраждані і яких ми, зрештою, заслужили.

З нагоди різдвяних і новорічних свят прийміть мої щирі привітання та побажання бути у доброму здоров’ї та гарному настрої.

Кожній лебединській родині зичу миру, домашнього затишку, щастя і достатку. Нехай 2016-й стане для нас кращим, добрішим і щедрішим на гарні справи, змістовні проекти та вдалі починання!

Від щирого серця бажаю усім вам у Новому році великих перемог, достатку, родинного тепла, взаєморозуміння й нових звершень.

Зі святом  Вас, мої рідні лебединці – з Різдвом Христовим та Новим роком!

Зі щирою повагою,
міський голова                                                                                                                Олександр Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *