З року в рік, із краю в край ходить святий Миколай

І знову із країни до країни, від домівки до домівки крокує Святий Миколай Чудотворець, даруючи всім, а особливо дітлахам, гарний настрій, чудові подарунки, посмішки.

Щорічно бібліотечні заклади міста проводять цікаві заходи присвячені цьому святу: уроки народознавства, конкурсно-розважальні програми, вікторини та ін.

Так, і цього року, в бібліотеці №1 відбулося одне із улюблених зимових свят – свято Миколая. В ньому прийняли активну участь учасники дитячої студії естетичного виховання «Джерельце».

На святі звучали пісні та вірші про Миколая, малюки з задоволенням танцювали та грали у веселі ігри. Та коли на гостину завітав сам Миколай з мішком подарунків радощам малюків не було меж. Найбільше дитячих емоцій викликали вручені їм гостинці-миколайчики, за які вони розповіли гостю святкові вірші.

2940

Весело і змістовно пройшло літературне свято «Я чекаю Миколая» у міській бібліотеці №2 для учнів 1 класу ЗОШ І-ІІІступенів №5. Діти дізналися про життя святого Миколая, легенди та перекази про нього, старанно і душевно читали учні вірші, наввипередки відповідали на запитання вікторини. Особливе захоплення і радість викликала торбинка з солодощами від святого Миколая, яку він приніс під двері бібліотеки. А найбільше здивування було у дітей від листа св. Миколая з побажаннями і зауваженнями школярам. Це свято запам’ятається дітям надовго.

В бібліотеці №3 до свята Миколая з юними читачами пройшла народознавча вікторина «Зимові свята українського народу».

2942

2941

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *