У Лебедині відбувся турнір з пейнтболу

Активний, яскравий, вражаючий і щей корисний для здоров’я – саме таким запам’ятали лебединці турнір з пейнтболу. Нагоду насолодитись запальною грою, повболівати за рідну команду і навіть позмагатись мали можливість лебединці минулої суботи, коли в місті пройшов етап чемпіонату області з пейнтболу “Зимова спека”.

За перемогу у турнірі змагалися 7 команд із міста Лебедина, Лебединського району, а також міста Суми та Недригайлова.

Пейнтбол (анг. paintball — «кулька з фарбою») це командно-спортивна гра у війну: з автоматами, гранатами, димовими шашками камуфляжем та взяттям ворожих укріплень. От тільки пейнтбольна зброя – це пневматичні маркери, що замість куль стріляють кольоровими желатиновими кульками, наповненими харчовою фарбою, тож найстрашніше поранення – синець.  Пейнтбол достатньо новий вид спорту, але в Лебедині у нього вже є чимало прибічників.

Привітав учасників турніру міський голова Олександр Бакликов. Самі ігри відбувалися на території міського лісопарку. Організатори заздалегідь підготували необхідний інвентар для змагань облаштували «поле бою»:  обгородили спеціальною сіткою задля безпеки глядачів.

З перших хвилин динамічні поєдинки між командами захопили увагу усіх присутніх, оскільки, як ділилися потім враженнями учасники: «Пейнтбол – це не просто вид активного відпочинку, це спорт і розвага, це хоббі, яке може стати частиною твого життя. При всьому цьому це видовищне та безпечне задоволення».

За результатами зіграних ігор, перемогу здобула лебединська команда працівників міськвиконкому. І вже 12 грудня на них чекає наступний етап турніру, що відбудеться в місті Суми.

Всі учасники та переможці лебединського етапу були відзначені грамотами міського голови.

2731

2732

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *