7 грудня – День місцевого самоврядування

2736Шановна громадо! Дорогі лебединці!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Це – свято нашого способу життя, в основі якого самоврядна громада. Це – традиція вільних людей. Це свято всіх громадян, яким близька ідея громадянського суспільства. Це свято людей, яких обирає суспільство. Адже тільки така влада є справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади і в інтересах громади.

Вірю, наше майбутнє, майбутнє наших дітей – у розвиненому, процвітаючому Лебедині, який є складовою сильної європейської демократичної України! І щоб цього досягти, нам  дуже потрібні зміни та реформи. Реформи, які мають не лише характер доцільності, а й суспільної, моральної пріоритетності. І починатися вони повинні з рівня громади.

Час розмов і намірів завершився, потрібна робота. Жити у минулому і встеляти дорогу у майбутнє словами – це вже пройдений для нас етап.

Тому основне наше завдання на цьому етапі – дійти до кожного жителя Лебедина, мешканця Куданівки, Токарів та Олексенкового, аби люди відчули, що саме від їхніх рішень та активної життєвої позиції залежить загальний добробут. Якщо такий зсув у свідомості відбудеться, то впевнений, що докорінно зміниться і ставлення людей до розвитку територіальної громади.

Сьогодні є нагода подякувати всім, хто відстоює і захищає інтереси Лебедина, допомагає вирішувати проблеми нашого міста. Хочу подякувати депутатському корпусу міської ради, який на своєму місці, спільно з працівниками виконкому вносять посильний вклад у нашу загальну справу, а також всім тим, хто у різні часи працював в органах місцевого самоврядування – ветеранам міської ради.

На завершення дозвольте від усього серця побажати усім, хто працює на благо Лебедина, відстоює потреби та інтереси громади, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідного Лебедина та України.

Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наше місто і всю Україну щасливими й багатими.

Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Щастя вам, добробуту, всіляких земних гараздів!

 Міський голова                                                                                                                 О.М. Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *