Вчителі іноземної мови ділилися досвідом роботи

Нещодавно, на базі Лебединської ЗОШ 3 відбувся міський теоретико-практичний семінар учителів англійської мови з теми «Шляхи розвитку педагогічної техніки учителя іноземної мови». Семінар проводився метою презентації системи роботи вчителів англійської мови ЗОШ 3 та акцентувати увагу на шляхах розвитку педагогічної техніки, можливостях використання різних форм і методів роботи з учнями, пропагувати інноваційні форми та методи навчання.

Цікаво та змістовно пройшов майстер-клас «Навчаємось, співаючи!», який провела учитель Катерина Бугайченко, під час якого продемонструвала можливі форми роботи з використанням пісенних матеріалів. Апробувати окремі методи та прийоми роботи присутні змогли під час практичних вправ.

Учитель англійської мови Людмила Ярошенко провела урок у 5 класі з теми «Їжа», під час якого продемонструвала ефективні різноманітні форми та методи роботи. Голова міського методичного об’єднання учителів іноземної мови провела огляд новинок навчально-методичної літератури з предмету.

2690

Актуальними та змістовними були доповіді учителів з теми семінару.

Наприкінці семінару відбулось обговорення та підведення підсумків, всі вчителі наголосили на необхідності проведення подібних заходів, адже даний вид роботи сприяє обміну досвідом між педагогами.

2688

2687

Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *