Не перетворюйте місто на смітник

За останній час, працівниками КП «Комбінат благоустрою», установами і організаціями міста проведено низку заходів щодо наведення в належний санітарний стан  прилеглих та закріплених територій. Зокрема, з початку осені вивезено, порядку, 1000  м. куб. листя та сміття.

Але нажаль й досі мають місце прикрі випадки, коли людина залишає сміття на узбіччях доріг та інших об’єктах благоустрою. І згодом такі місця перетворюються на стихійні сміттєзвалища (як приклад, можна згадати парк Радянської армії, вул. Білозерцева (район м’ясокомбінату), вул. Леніна (від залізничного переїзду  до кінця вулиці), перехрестя вул. Підлісна-Русіянова, територія колишнього маслозаводу, території навколо всіх кладовищ, території біля мостів через річку Вільшанка (по вул. Довгалівка, Антонова, Ляшка, Кобіжча).

2642 2641

На ліквідацію цих звалищ, лише за останні 3 місяці, із міського бюджету витрачено 50 тис. грн.  І це кошти, що могли б бути використаними на ремонт доріг, енергозбереження, ремонт житлового фонду, тощо.

В свою чергу лебединцям слід пам’ятати, що згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення (ст. 152), за порушення правил благоустрою населених пунктів підлягає накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадянина (від 340 грн. до 1360 грн.); на посадових осіб, громадян суб’єктів підприємницької діяльності від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.). Пам’ятайте: Людина починається з добра – порядок починається з себе.

2644

2645

Управління ЖКГ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *