До роботи приступила міська рада 7-го скликання

5 листопада 2015 року відбулося перше засідання Лебединської міської ради 7-го скликання. Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відкрила першу сесію новообраної міської ради – голова міської територіальної виборчої комісії Тетяна Курбанова.

Під час засідання, яке пройшло в актовій залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка, голова Лебединської міської виборчої комісії оголосила результати виборів і реєстрацію депутатів Лебединської міської ради сьомого скликання.

Зокрема, до новообраної Лебединської міської ради увійшло 34 депутати. Із них: 7 депутатів від ВО «Батьківщина», 7 від «Громадянської позиції», 6 від БПП «Солідарність», 5 від Радикальної партії Олега Ляшка, 4 від «Партії простих людей Сергія Капліна», 3 від «Опозиційного блоку» та 2 від «Відродження».

Загалом, із 34 депутатів 26 (або 76,4%) були обрані до міської ради вперше, інші 8 – обиралися до міської ради 6-го та інших скликань. Середній вік депутатів – 42,5 років: наймолодшому – 26, а найстаршому – 57 роки. У міській раді є керівники установ, підприємств і організацій, медики і вчителі, приватні підприємці та кілька безробітних. Серед депутатів – 11 жінок або 32,4%.

2413

2414

Також головою Лебединської міської виборчої комісії було оголошено результати виборів міського голови, яким оголошено Бакликова Олександра Миколайовича, що набрав 31,46% голосів.

Після ознайомлення присутніх з депутатським корпусом Тетяна Курбанова привітала усіх з визнанням повноважень, подякувала усім членам міської виборчої комісії за сумлінну роботу та запросила на трибуну новообраного міського голову Олександра Бакликова скласти присягу і передала йому повноваження ведення сесії.

Олександр Бакликов щиро подякував виборцям за довіру, депутатам минулого скликання, своєму попередникові Анатолію Трояну за плідну працю та оголосив порядок денний та регламент пленарного засідання першої сесії. Найперше, депутати обрали лічильну комісію, завданням якої було проведення таємного голосування з обрання секретаря міської ради. Міський голова вніс кандидатуру Олексія Волошина, який нещодавно повернувся із зони АТО.

Після дотримання відповідної процедури голосування, секретарем міської ради був оголошений Олексій Волошин, за якого проголосували 21 депутат із 32 присутніх на сесії.

2418

2424

Серед інших питань порядку денного були прийняті рішення щодо припинення повноважень попереднього міського голови Анатолія Трояна та про порядок оплати праці обраного міського голови до кінця 2015 року.

Користуючись нагодою до сесії звернувся Анатолій Троян, який подякував депутатському корпусу за злагоджену роботу з 2006 по 2015 роки, а також усім лебедицям, які працювали і працюють на благо міста. Анатолій Троян також побажав успіхів і плідної роботи новому складу ради та новообраному міському голові Олександру Бакликову. Тут же на сесії він передав ключі від міської ради та кабінету міського голови своєму наступнику.

2421

2423

Звернулися до сесії і секретар міської ради 6-го скликання Людмила Химич та інші депутати.

Розглянувши всі питання порядку денного, Олександр Бакликов не став закривати першу сесію Лебединської міської ради та оголосив про проведення другого пленарного засідання вже на наступному тижні.

[layerslider id=”105″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *