Шановні підприємці!

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України створює інформаційні бази інвестиційних проектів, які можуть бути презентовані потенційним інвесторам, у тому числі під час проведення відповідних міжнародних заходів. У зв’язку з цим просимо до 05.11.2015 надавати Департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації свої інвестиційні проекти та коротке резюме українською та англійською мовами (додається).

Матеріали необхідно надати в друкованому та електронному вигляді за адресою: пл. Незалежності, 2, 6 поверх, каб. 103, E-mail: investoda@ukr.net.

Вимоги до проектів:

  • щодо суб’єкта господарювання, що має на меті реалізувати інвестиційний проект (підприємство приватного та комунального сектору економіки з досвідом роботи на ринку не менше 5 років або поручительства такого суб’єкта щодо новоствореного підприємства; власні інвестиції суб’єкта господарювання – не менше 20-30% від вартості проекту; пропорційності розподілу ризиків в рамках реалізації проекту).
  • щодо інвестиційного проекту (мінімальна вартість проекту – від 250 тис. дол. США; наявність бізнес-плану проекту; проект реалізується у таких сферах: машинобудування сільське господарство, будівництво, переробна, харчова, легка промисловості, виробництво гумових та пластикових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, виробництво та постачання електроенергії, транспортна і комунальна сферах у тому числі транспортна і комунальна інфраструктура, ІТ-індустрія, у сферах обслуговування (туризм, організація розміщення і харчування).
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *