У клубі «Надвечір’я» відбулась зустріч з ветеранами

Цими днями ми з радістю й болем відзначаємо славетний день в історії нашої держави – 71-ту річницю з дня визволення України від фашистських загарбників.  Навіки залишаться в пам’яті народній бойові подвиги наших батьків і дідів, які ціною неймовірних зусиль відстояли свою землю, які захистили свій народ від неволі й знищення.  Скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

З цієї нагоди для учасників любительського клубу «Надвечір’я» в міському центрі культури і дозвілля було проведено  літературно – музичне свято «Шануємо живих,  пам’ятаємо  загиблих».

Непрохану  сльозу  викликали  у  глядачів  виступи   Валерія Костиріна, Олени  Демиденко,  Олени  Червяк. Пісні  у  їх  виконанні  нагадали  ветеранам  грізні часи  війни.

Минають роки, але назавжди на скрижалях історії залишаться імена тих, хто у буремні  дні став на захист рідної землі, хто у нелегкому двобою   ціною власного життя відстояв право на свободу.

Найкраща шана героям-визволителям – це побудова  країни, про яку вони мріяли – сучасної, заможної, процвітаючої. На жаль, їх з кожним роком стає все менше і менше. Їм випала нелегка доля — не тільки відвойовувати, а й відбудовувати нашу  державу. Молоде покоління, яке зросло на історії подвигів наших прадідів і дідів, робить  все, щоб їх світла пам’ять, їх подвиги назавжди залишилися у пам’яті нових поколінь. І  саме підтвердженням цього став  виступ  на  цьому заході  представників  підростаючого покоління – учасників дитячого вокального ансамблю «Феєрія» (керівник Олена Червяк),  які підготували  музичне  вітання ветеранам.  А  далі  протягом  всього  свята  звучали пісні воєнних років у  виконанні  самих надвечірців.

Привітання дітей,  теплі  щирі слова  начальника міського відділу культури і туризму Ірини  Саєнко сьогодні для учасників   заходу потрібні як ніколи. Тож низько схиляємо голову перед нашими сивочолими дідусями і бабусями, які віддали усе найцінніше, що у них є, для того, щоб над нашими головами сяяло яскраве сонце і було чисте небо.

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *