Сумська ОДПІ: надано більше 6 тисяч адмінпослуг

Станом на 1 жовтня з початку року Сумською ОДПІ надано 6462 адміністративні послуги, з них Центром обслуговування платників – 4867.

«Найбільшою популярністю користуються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Із січня було надано 4571 така послуга.

Працівниками Центру також видано 261 довідку про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів платникам податків, які припинять підприємницьку діяльність, надано 252 витяги із реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 184 книги обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 516 книг обліку розрахункових операцій, 231 розрахункова книжка», – говорить начальник відділу реєстрації  платників та електронних сервісів Сумської ОДПІ Юлія Приходько.

«У ЦОП (м. Суми, вул. Баумана, 43) Вас зустрінуть професіонали своєї справи, які допоможуть і нададуть відповіді на Ваші питання стосовно прийому звітності, видачі адміністративних довідок, оформлення необхідних заяв тощо. До послуг відвідувачів – комп’ютер, підключений до мережі Інтернет, покриття Wi-Fi. Крім того, на стендах можна знайти корисну актуальну інформацію з питань застосування законодавства», – наголошує начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив`яний.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *