У Лебедині отримують субсидії більше 5 тисяч домогосподарств

З початку 2015 року до міського управління праці  та соціального захисту населення за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулися представники 5090 домогосподарств.

Загальна сума призначених  субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні – серпні 2015 року становила 10 млн. 382,1 тис. грн. Крім того, у січні – серпні 2015 р. 149 господарствам були призначені субсидії готівкою для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива на загальну суму 236,1 тис. грн. 63 домогосподарства вже отримали субсидію готівкою, загальна сума отриманих субсидій для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива за січень – серпень 2015 р. становила 113,6 тис.грн.

У зв’язку з наближенням опалювального періоду,  у вересні  2015 р., значно збільшилась кількість звернень за призначенням субсидій. Для зручності заявників в управлінні запроваджено попередній запис на прийом до спеціалістів. Записатися на прийом у зручний день та час можна безпосередньо в управлінні чи у телефонному режимі. Контактний телефон 2-14-92.

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *