Лебедин готовий до опалювального сезону

На цьому наголосив міський голова Анатолій Троян 15 вересня ц.р. під час наради із керівниками навчальних закладів, інших установ і організацій, що є головними споживачами тепла.

– Проведено необхідні ремонтні роботи на всіх котельнях міста, відремонтовані та поновлені тепломережі. За необхідності, тепло може бути подано до споживачів будь-якого дня. У лікарню, школи та садочки опалення можна подати швидше, залежно від температури, – відзначив очільник міста.

На нараді відзначено, що опалювальний сезон в Лебедині буде розпочато тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Підготовча робота завершена, і місто на 100% готове до опалювального сезону. Всі мереж готові. Котельні, тиски є в нормі.

– Як торік і позаторік місто входить в опалювальний сезон дуже спокійно. Це завдяки титанічній роботі комунального підприємства «Лебединтеплоенерго», що на відміну від інших теплопостачальників області, не має боргів за спожитий газ. Багато робіт зроблено на наших котельнях. Все йде по плану, – розповів Анатолій Троян.

Та при такому рекордному рівні готовності, ніхто не повинен розслаблятися. Залишається ще чимало роботи з обслуговування і перевірки внутрішніх мереж споживачів. Зокрема, КП «Лебединтеплоенерго» рекомендовано споживачам проводити раз на 4 роки промивку системи, а також подбати про встановлення запірної арматури, що дозволить не тільки регулювати подачу тепла, а й дозволить оперативно реагувати на можливі надзвичайні ситуації.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *