Працювала комісія з питань захисту прав дітей

Відбулося чергове засідання міської комісії з питань захисту прав дітей. Участь у ньому взяли представники служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники інших структур. Був присутнім на засіданні й міський голова Анатолій Троян.

На порядок денний було винесено 12 питань. Комісія розглядала заяви батьків та громадян про надання органом опіки і піклування дозволів на вчинення ними різних правочинних дій. Так, були розглянуті питання про призначення піклувальників для дитини, питання щодо влаштування дитини без батьківського піклування,  щодо неналежного виконання батьківських обов’язків, доцільність позбавлення батьківських прав, про звільнення від повноважень опікуна щодо малолітніх дітей.

Деякі  питання стосувались взяття окремих сімей під соціальний супровід та перегляду індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Усі питання було попередньо вивчено працівниками відповідних служб з виїздом на місце та зроблено виважені й обґрунтовані рішення.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *