У Лебедині оголошено конкурс на створення Гімну міста

Конкурс на створення проекту мистецького твору – Гімну міста Лебедина оголошено розпорядженням міського голови від 10.09.2015 року № 152-ОД.

З метою збереження й примноження історичних та культурних традицій, впорядкування використання місцевої символіки територіальної громади з 10 до 24 вересня 2015 року у Лебедині проходитиме конкурс на створення Гімну міста.

Розпорядженням міського голови також утворено конкурсну комісію та затверджено Положення про проведення конкурсу на створення проекту проекту Гімну міста Лебедина.

За умовами конкурсу до участі допускаються автори незалежно від професійного рівня та громадянства, що мають подати на розгляд комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі, нотний та текстовий матеріал конкурсної роботи (бажано з фонограмою на електронних носіях). Детальніше із Положенням можна ознайомитися нижче.

Конкурсні твори подаються до виконавчого комітету Лебединської міської ради у відділ з питань внутрішньої політики за адресою: м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2, тел. 2-28-36. Всі проекти передаються комісії, яка забезпечує публікацію на офіційному сайті Лебединської міської ради.

На думку членів конкурсної комісії, Гімн міста Лебедина має бути високохудожнім музично-поетичним твором, що не лише увійде до когорти символів міста, а й сприятиме вихованню патріотизму, громадянської свідомості, національної гідності молодого покоління.

Проект-переможець буде винесено на розгляд пленарного засідання сесії міської ради.

 

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *