Підготовка до Дня міста – на фінішній прямій

День міста Лебедина – це традиція, що стала ще одною з візитівок міста. Рік за роком, наше місто радо зустрічає усіх охочих та гостинно запрошує на святкову програму під назвою День міста Лебедина. Виставки, розваги, спортивні змагання, урочистий мітинг, безліч цікавих заходів для дітей та дорослих. І це тільки невеличка частка усього цікавого, що можна побачити та долучитися в ці святкові дні.

17 серпня під час апаратної наради у міського голови Анатолія Трояна було підбито проміжні підсумки готовності Лебедина до святкування та вказано на недоліки підготовчої роботи.

Зокрема, як відзначено самим міським головою, з кожним роком програма святкування Дня міста Лебедина стає все різноманітнішою і масштабнішою, голоснішою і яскравішою, привертаючи тим самим все більше нових учасників і глядачів. Все це створює незабутню атмосферу і дарує мешканцям та гостям міста гарний відпочинок, живе спілкування і масу позитивних емоцій.

Серед святкових заходів – концерти відомих по всій Сумщині і Україні та ще тільки починаючих свій творчий шлях музикантів, співаків, танцюристів. Культурні та мистецькі заходи поєднані з масовими благодійними акціями. І це вже теж стало традицією. Так, на центральній площі, починаючи з 13:00, розпочинається дитяча програма, що поступово змінюватиметься виступами артистів Сумської філармонії та розважальною програмою для молоді.

Більша частина усіх заходів, пов’язаних із святкуваннями, цілком логічно, відбувається біля Меморіалу Слави та на центральній площі.

Якщо Ви ще не спланували свій день на 19 серпня, і не знаєте, де весело та незабутньо провести час, святкування Дня міста Лебедина  2015 – відмінний варіант. Приєднуйтесь до цього щорічного свята, візьміть участь у численних заходах, прогуляйтеся вуличками міста, пориньте в атмосферу святкування, отримайте позитивні емоції. Ця подія залишить яскраві спогади у Вашому житті, тому його обов’язково необхідно випробувати.

Цього року святкова програма не обмежується лише 19 серпням, а продовжується до 22 числа. Цього дня в Лебедині буде відкрито Меморіал Небесної сотні та пам’ятні знаки на честь наших земляків, що загинули в АТО, а також відбудеться українська національна мистецька програма, що включає виступи виконавців, добре знаних по всій Україні.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *