Літо з книгою

Літо в роботі бібліотек – час творчості, фантазії та активізації всіх форм роботи. Організація літнього відпочинку дітей – традиційне направлення діяльності бібліотек міста. Бібліотеки не порожні. Дітлахи приходять сюди із задоволенням і знаходять тут багато різних цікавих справ і занять.

Так, юних відвідувачів бібліотеки №1 запросили на бібліотечні посиденьки на зеленій траві «Влітку казку читаємо». Захід відбувся на свіжому повітрі в «ЕКО-БІБЛІОТЕЦІ». Діти із задоволенням читали вголос улюблені казки, переглянули яскраві книжки та журнали, взяли участь у літературно-казковій вікторині «Скринька казок».

Вже стало традицією читачам бібліотеки зустрічатися за чашкою запашного чаю. Під час заходу діти не лише пригощались смачненьким, але й взяли у участь у казковому казино, відгадували загадки з чарівної скриньки, відгадували казки по ілюстраціям та предметам та ін.

Також, дуже сподобався дітям урок творчості «Прекрасне своїми руками», на якому вони робили літаки за технікою орігамі, а, потім, дружно запускали їх в політ.

 «Що робить нас українцями?» – під такою назвою міська бібліотека №2 провела пізнавально-інтелектуальну вікторину для учнів молодшого та середнього шкільного віку. У вікторину були включені запитання про державні символи України, символи українського народу, рослини-символи та запитання про народні свята, звичаї та обряди. Дітям була представлена книжкова виставка «Наймиліша, найгарніша в світі Україна» та проведений по ній бібліографічний огляд.

“Літо, книга, я – друзі!” – такий девіз програми літніх читань бібліотеки №3. Заглядають сюди непосидючі юні читачі, щоб дізнатися, куди ж цього разу приведуть їх літературні шляхи-доріжки, в яку таку непізнану країну, в казку, до яких дивовижних зустрічей. В рамках програми  для маленьких відвідувачів було проведено літературно-ігрову годину під назвою «Дитинство – це фарби веселок».

1585

1587

1588

1589

1590

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *