«Лебедина пісня» на Конотопській землі

Історія нашої святої української землі сповнена багатьма визначними подіями, які мали вирішальне значення в становленні української державності. Подіями славетними і трагічними, якими по праву пишається український народ.

В середині липня в мальовничому місті Конотопі, з нагоди відзначення 356-ї річниці Конотопської битви, відбулися масштабні святкові заходи, в яких прийняли участь артисти і творчі колективи з усієї України.

Наше рідне місто Лебедин представила делегація на чолі якої був заступник міського голови Василь Каща і начальник відділу культури і туризму Ірина Саєнко.

Творча частина представників Лебедина на цьому заході складалася з учасників народного аматорського  вокального ансамблю «Лебедина пісня» (керівник Микола Романенко). В ході святкового гала-концерту колектив, до складу якого входять: Світлана Набок, Олена Демиденко, Влада Дєгтяр, Олена Червяк, Ольга Пащенко, Вікторія Гура, Ольга Нестеренко, Світлана та Вікторія Попільнух, Тетяна та Юрій Бондар, Світлана та Станіслав Фоменко, Валерій Костирін, Дмитро Филь, Павло Баль, Володимир Брисенко  виконав дві пісні «А в Києві на ринку» і «Чи ти не знаєш» та отримав бурхливу підтримку та схвальні відгуки глядачів.

Відділ культури і туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *