Стан мобілізації та призову громадян на особливу контролі

Питання щодо підведення підсумків призову громадян на військову службу, а також проведення V-ї хвилі мобілізації в місті Лебедині розглядалися 15 червня ц.р. на апаратній нараді при міському голові Анатолію Трояну.

Особливу увагу на нараді приділено питанню взаємодії Лебединсько-Липоводолинського ОМВК з органами місцевого самоврядування та органами державної влади в процесі сприяння проведенню призову і мобілізації.

Під час наради військовий комісар Юрій Онопко повідомив, що план з мобілізації в місті виконано на 82%. За цим показником Лебедин знаходиться в числі перших в області. Так, з початку мобілізації в місті вручено 1548 сповіщень, розшукано 58 військовозобов’язаних.

Щодо призову, то відповідно до Указу Президента України призовна кампанія продовжена до 30 червня 2015 року. На сьогодні військоматом відправлено до Збройних Сил України 7 призовників, викликано до військомату 191 призовника, розшукано 12 осіб. Із загальної кількості викликаних для проходження медичної комісії лише 23 осіб виявилися непридатними до служби у ЗСУ.

Підводячи підсумки обговорення, міський голова Анатолій Троян звернув особливу увагу присутніх на питаннях посилення координації взаємодії Лебединсько-Липоводолинського ОМВК з організаціями і установами міста з питань проведення призову і мобілізації та запевнив присутніх, що Лебединська міська рада всіляко сприятиме у реалізації їх підготовки та виконання.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *