Щоб літо пройшло весело

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів,       різноманітних     розваг.      Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Головне: „…щоб сонечко світило та веселка раділа“.

Щороку в школі працює табір відпочинку „Веселка“ з денним перебуванням. У таборі діти цікаво проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

Від початку червня  пришкільний табір гостинно приймає маленьких друзів, учнів 1 – 4 класів, а їх 165 чол. Поруч із дітьми постійно знаходяться їх старші наставники-вихователі.  Вихователі табору «Веселка» — це люди, які постійно коригують  усі виховні впливи на учнів як з боку табору, так і з боку різноманітного соціального середовища.  Кожен табірний день починається веселою ранковою зарядкою, на лінійці дітлахи планують табірний день і після смачного сніданку розпочинають захоплюючу подорож у незвідані таємниці довкілля.

Багато цікавих вражень приносять дітям екскурсії, подорожі, зустрічі. Вже побували вони у м. Тростянці, де відвідали музей Шоколаду, краєзнавчий музей та будинок родини Голіциних. З іншого боку побачила малеча міський магазин «Кнгиголюб» – це не просто країна Книг, у ньому весело і цікаво, бо продавчині не лише пропонують придбати нову книжку, а ще й загадують загадки, грають з покупцями в різноманітні ігри, дарують подарунки. А ще – до школярів завітали актори Сумського лялькового театру «Казка».

Вихованці табору з нетерпінням чекають кожен новий день. Та це лише початок, скільки нового попереду…

[layerslider id=”80″]

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *