ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ART-МАЙОВКА»

Танець – це рух, а рух – це життя! Саме під таким гаслом  пройшов у Сумах  Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «ART-майовка-2015». Його організаторами стали ТОВ «Творче об’єднання «Арт Альянс» та Українська Танцювальна Організація.

Місто Лебедин на Всеукраїнському конкурсі представили  хореографічні колективи «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко) та «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) Лебединського центру позашкільної освіти.

Наші хореографічні колективи були  серед найкращих і здобули безліч перемог. Хореографічний колектив «Веселка» представив на конкурсі 4 танцювальні композиції: «Ланцюжок» (молодша група) – І місце, «Гопачок» (середня група) – ІІ місце, «В стилі джазу» і «Танець з ослінчиками» (старша група) – два перших місця. У фестивалі-конкурсі взяли участь понад 15  сольних виконавців і вихованці колективу «Веселка» були  кращими в даній номінації та посіли призові місця: Карина Різніченко – І місце, Дарина Мусенко – ІІ місце.

1313

Хореографічний колектив «Соняшник» представив дует у складі Миколи Уткіна та Катерини Шиндлер композицію «Случайный вальс» та став переможцем у  своїй номінації.

Після конкурсу відбулося обговорення хореографічних композицій організаторами  та журі конкурсу і на адресу хореографічних колективів Лебедина лунали лише схвальні відгуки. Керівники колективів були відзначені подяками за вагомий внесок у розвиток сучасного аматорського мистецтва, високу професійність, вірність обраній справі.

Бажаємо хореографічним колективам та їх керівникам натхнення та нових перемог.

[layerslider id=”76″]

Лебединський Центр позашкільної освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *