Виставка малюнків «Ми за мир»

Цими днями в залі очікування залізничної станції «Лебединська» відкрилася виставка дитячих робіт «Ми за мир». Роботи підготували до 70-річчя Великої Перемоги діти та онуки працівників станції «Лебединська».

– Сьогодні, коли в Україні дитячий малюнок став символом миру й оберегом для військових у зоні АТО, ця виставка набуває особливого значення та спрямовує на виховання патріотизму, любові до рідного краю та підтримку обдарованих дітей, – зазначила в.о. керівника профспілкової організації лебединських залізничників Тетяна Чуйко.

Саме тому, вже через кілька днів всі дитячі малюнки та виготовлені ними обереги вирушать до зони АТО, де їх отримають українські вояки. Про це вже є домовленість із лебединськими волонтерами, що готують черговий гуманітарний вантаж.

Експонатами виставки стали малюнки, м’які іграшки, вишивки, ляльки, вишивка бісером та стрічкою, в’язання, мозаїка, роботи у техніці квілінгу, орігамі – все, що діти змогли виготовити власними руками.

Кожна із робіт має свою індивідуальність та особливість, але всіх їх об’єднує почуття патріотизму до своєї Батьківщини й рідного міста, бажання миру в своїй державі та у світі.

1060

1063

Тут представлені роботи дошкільнят Максима Ніжняковського, Дмитра Мельника, Даші Петухової, Івана Іванова, учнів ЗОШ №5 Максима Кукленка та Софії Шевченко, учениці ЗОШ №3 Лізи Корнієнко, а також роботи Богдана і Данила Пір’янових, Анастасії Коваленко та Данила Борисенка. До створення експозиції долучилися також працівники станції «Лебединська» Людмила Карпова та Юлія Аристархова.

7 травня виставку офіційно відкрили за участю, як авторів робіт, так і почесних гостей, серед яких був і міський голова Анатолій Троян.

«Таке різномаїття емоцій, настроїв та фантазій в роботах справді вражає. В ці витвори дитячого мистецтва вкладено стільки любові до своєї країни, старанності та терпіння. Це жива творчість, в якій до нас промовляє надія та істинний патріотизм, заклик берегти пам’ять полеглих і надія на мир на рідній землі», – ознайомившись з експозицією виставки зазначив Анатолій Троян.

За небайдужість до вирішення багатьох питань життєдіяльності міста і готовність завжди прийти на допомогу колектив станції «Лебединська» був відзначений подякою міського голови. Таку ж подяку за високий рівень професійної майстерності, активну громадську позицію та особливий внесок у розвиток справи виховання учнівської молоді Анатолій Троян вручив квитковому касиру першої категорії Тетяні Чуйко.

1074

 1061

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *