Мистецькі перемоги юних лебединців

З 22 по 24 квітня 2015 року в місті Суми відбувся VIIІ відкритий міжрегіональний фестиваль-конкурс юних музикантів «Пролісок». Учні Лебединської дитячої школи мистецтв Дмитро Чурбаков (клас викладача Лариси Рафікової), Сергій Андреєв (клас викладача Наталії Волкової) та Дар’я Гордієнко (клас викладача Олега Балабана) змагалися у двох номінаціях: фортепіано та композиція. Серед всіх конкурсантів, що завітали цієї весни до обласної філармонії, де саме і проходив конкурс, наші виконавці стали найкращими.

Сергій Андреєв став переможцем у номінації «фортепіано», отримавши диплом ІІ ступеня. На жаль, диплом І ступеня в цьому році вельмишановне журі, на чолі з професором кафедри спеціального фортепіано Харківського національного університету мистецтв Наталією Горецькою, вирішило не присуджувати нікому.

Дар’я Гордієнко виборола в наполегливій боротьбі найголовнішу нагороду, ставши лауреатом І премії в номінації «композиція».

Яскраві таланти обдарованих дітей Лебедина вже вкотре засяяли на найкращих сценах України, прославляючи наш рідний край та даруючи впевненість у нашому майбутньому.

1014

1015

1016

Дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *