Лебединське міськрайонне управління юстиції у Сумській області інформує:

Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України з нагоди Дня захисту дітей проводиться Всеукраїнський конкурс  шкільних малюнків «Мої права» з нагоди Дня захисту дітей (далі – Конкурс).

Основна мета Конкурсу – розвинути морально-етичні якості дітей, сформувати у дітей і підлітків позитивний образ права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

Учасником конкурсу може стати кожен учень загальноосвітнього навчального закладу області, віком до 18 років (включно).

       Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

       1) Молодша група. Індивідуальна робота (учні, віком від 6 до 10 років);

       2) Молодша група. Колективна робота (учні, віком від 6 до 10 років);

       3) Середня група. Індивідуальна робота (учні, віком від 10 до 14 років);

       4) Середня група. Колективна робота (учні, віком від 10 до 14 років);

       5) Старша група. Індивідуальна робота (учні, віком від 14 до 18 років);

       6) Старша група. Колективна робота (учні, віком від 14 до 18 років).

На Конкурс подаються з 20 квітня по 15 травня 2015 року індивідуально підготовлені малюнки   учнів та учнівських колективів (не більше 3-х учнів), пов’язані із загальної правовою тематикою Конкурсу.

Малюнки повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка) у форматі А4.

Малюнки разом з заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, домашньої адреси, повної назви загальноосвітнього навчального закладу, класу,  назви номінації, назви малюнку).

Виконанні малюнки надати до 13.05.2015 до Лебединського міськрайонного управління юстиції за адресою: м. Лебедин, пл. Інтернаціональна, 29 для подальшої їх передачі до Головного управління юстиції у Сумській області та Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *