День народження у любительського об’єднання «Надвечір’я»

В день величного Християнського свята Благовіщення, в переддень Великодня, в актовій залі МЦКД (м-н «Черемушки») відбулося відзначення другої річниці від дня заснування любительського об’єднання  «Надвечір’я», творчого колективу, який вже має свої здобутки, традиції, історію і широке коло поціновувачів в нашому місті!

Святкове зібрання, що було організоване і проведене міським відділом культури і туризму (начальник Ірина Саєнко) відбувалося у неформальній, теплій і дружній атмосфері. Солісти МЦКД Валерій та Світлана Костиріни, Олена Демиденко, Ольга Пащенко та всі учасники заходу із задоволенням дарували присутнім музичні дарунки: пісні, танці, гумор, а у  відповідь отримували прихильність глядачів і музичні листівки від учасників любительського об’єднання «Надвечір’я» під акомпанемент Анатолія Костенка.

Родзинкою заходу став показ кінофільму про діяльність любительського клубу «Надвечір’я», підготовлений художнім керівником клубу, організатором, координатором, кожного зібрання любительського обєднання “Надвечір’я”, провідним методистом МЦКД Валентиною Закаблучною та звуко і відеорежисером – Віктором Панченком.

Цього святкового дня, традиційно всі учасники зустрічі радо вітали ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», тим більше, що цих шанованих людей було не мало: Лідія Федорівна Нікітенко,  Ольга Вікторівна Герман,  Валентина Федорівна Стегній, Микола Павлович Божко,  Тамара Григорівна Кравець і Неля Валентинівна Шульга.

Кілька годин, що тривав захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *