Сім’ями бійців АТО опікуються соціальні служби

В Лебедині робиться все можливе для того, щоб допомогти учасникам АТО та їх родинам. Про це заявив заступник міського голови Василь Каща, під час першого засідання міської комісії з інспектування сімей учасників АТО, створеної розпорядженням міського голови.

До комісії увійшли посадові особи управління праці та соціального захисту населення, управління ЖКГ, відділів міськвиконкому та представники Лебединсько-Липоводолинського військового комісаріату.

Василь Каща також акцентував увагу на скоординованості та злагодженості роботи в напрямку соціального захисту учасників АТО та їхніх родин.

Вже найближчим часом комісією буде проведено інспектування сімей учасників АТО, якими опікуються в місті, та створена відповідна база, з тим, щоб необхідні соціальні допомоги можна було надавати більш організовано та ефективно.

До членів комісії також звернувся міський голова Анатолій Троян, який наголосив на тому, що всі проблемні питання, які пов’язані з сім’ями часників АТО, особливо тих, хто зараз захищає державу на Сході України,  слід вирішувати, як в першочергові. Формальний підхід тут неприпустимий, бо мова йде не тільки про добросовісне виконання службових обов’язків, а й про дотримання людських та моральних цінностей.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *