Хроніка культурного життя Лебедина

Чарівні звуки фортепіано

 Днями в Лебединській дитячій школі мистецтв відбувся сольний концерт учениці п’ятого класу фортепіанного відділу – Дар’ї Гордієнко (клас викладача Олега Балабана).

Талановита виконавиця, що вже встигла стати лауреатом всеукраїнського конкурсу у місті Києві представила слухачам широку палітру як класичних, так і сучасних фортепіанних творів.

Та найяскравіші враження залишилися у слухачів від творів, що їх написала сама Даша. Піднесені та самобутні, проникненні витонченою ніжністю та оповиті надзвичайним колоритом дивовижних музичних фарб, вони не могли залишити байдужим жодного з глядачів.

0864

Приємно, що в наші дні Лебединська земля дає натхнення новому поколінню виконавців та композиторів, що можливо, в не далекому майбутньому, прославлятимуть своєю творчістю нашу країну.

 Лебединська школа мистецтв

Цікава подорож

Канікули – довгоочікувана пора,  коли учні можуть не тільки відпочивати а й дізнаватися про щось нове, розширювати свій кругозір.

0866

Познайомитися із пам’ятками історії та культури приїхали до Лебедина учні із села Московський Бобрик. Погулявши по місту і дізнавшись багато нового, учні разом із науковими працівниками Лебединського міського художнього музею завітали до Воскресенської  церкви, де отець Лаврентій розповів їм історію побудови церкви і подарував всім гостям по іконці. Цікавим було знайомство і з  Недільною школою, де збираються діти для відпочинку і вивчення слова Божого. Вихованці з гордістю демонстрували свої вироби.

Учні щиро дякують отцю Лаврентію за гостинність і сподіваються ще не раз відвідати привітний Воскресенський храм.

 Лебединський художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *