Центр надання адміністративних послуг: рік ефективної роботи для лебединців

На останній апаратній нараді, що відбулася 30 березня ц.р., начальник відділу з питань організації діяльності міського центру надання адміністративних послуг Андрій Марченко повідомив, що в міському адмінцентрі надається вже 78 адмінпослуг. Зокрема, 32 види послуг, що надають структури міськвиконкому, 14 послуг – держземагенства, 9 – міграційної служби, 21 послуга реєстраційної служби та по одній послузі Держсаепідслужби і управління ДСНС.

Загалом, у 2014 році до міського центру адмінпослуг звернулося 1757 осіб, в т.ч з питань містобудування та архітектури – 146, земельні питання – 556, з питань ЖКГ – 79, приватизація майна – 20, торгівля та побутове обслуговування – 92, послуги міграційної служби – 856 (послуга надається з 01.10.2014 р.). За результатами проведеної роботи відмовлено в отриманні послуги було 58 особам. Підготовка пакету документів для отримання дозволів

З початку 2015 року до центру звернулося вже 1308 осіб. Більша половина з яких (725 осіб) – з питаннями міграційної служби.

Під час наради також відзначено, що завдяки Центру надання адмінпослуг, за принципом «єдиного офісу», кожен громадянин може швидко і зручно отримати необхідні довідки та здати документи. Знаходиться Центр надання адміністративних послуг за адресою: вул. Пушкіна, 11 (тел. 2-19-26).

Відповідно до вимог Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” в м. Лебедині діє також дозвільний офіс, що знаходиться в одному приміщенні з ЦНАПом.

За 2014 рік послугами дозвільного центру скористалося 92 суб’єкти господарювання.

Подальше покращання роботи дозвільного офісу, якості наданих ним послуг та зменшення часу, який підприємці витрачають на отримання різноманітних дозволів, залишається на сьогодні одним із найважливіших завдань органів влади.

Міський голова Анатолій Троян відзначив, що процес надання адміністративних послуг в місті Лебедині повинен бути орієнтованим на людей, а самі послуги – доступними.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *