У довгожительки міста 100-річний ювілей

Лебединська громада багата на гарні традиції. Одна із них – вітання ювілярів, шанованих та почесних городян. Так, 25 березня славний столітній ювілей відсвяткувала жителька вул. Короленка  Мельник Марія Сільвестрівна.

Марія Сільвестрівна – жінка з особливою долею. Народилася вона в родині простих  сільських робітників з села Лобовка Чернявського району Орловської області Росії. Але все своє життя жінка прожила на Україні, яку і вважає своєю Батьківщиною. Майже 40 років Марія Мельник пропрацювала в сільському господарстві, була зоотехніком.

З нагоди поважної дати ювілярка отримала багато привітань від рідних, сусідів, друзів. Привітати Марію Сільвестрівну з цією поважною датою приїхав і міський голова Анатолій Троян та представники міської влади: заступник міського голови Василь Каща, керуючий справами виконкому Олена Кірєєва та представники територіального центру з обслуговування громадян.

Анатолій Троян вручив іменинниці квіти, подарунки та висловив слова шани і подяки, а також побажав їй здоров’я, благополуччя, добробуту та Божої благодаті.

Ювілярка радо спілкувалася із гостями. Трохи розповідала про своє непросте життя. Попри свій поважний вік, вона любить гамір та рух довкола себе. А також цікавиться яким є сьогодення у державі та що відбувається рідному місті.

Рецепту свого довголіття Марія Сільвестрівна не знає. Каже – на все Божа воля. А от найбільшим життєвим благом вважає свою родину, яка їй завжди допомагає та підтримує. Пишатися таки є чим. Ювілярка народила та виховала двох дітей, які їй подарували – 2 онуків, та 4 правнуки.

Прощаючись з гостями, Марія Мельник висловила слова подяки за увагу з боку громади міста, яка зігріла її серце та потішило її родину.

Варто відзначити, що сьогодні в Лебедині проживає двоє жінок, що досягли 100-річного віку.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *