Сплачувати за послуги – обов’язок кожного

Стан розрахунків споживачів Лебедина за спожиті ними житлово-комунальні послуги проаналізовано під час апаратної наради у міського голови. Звертаючись до присутніх, Анатолій Троян наголосив на тому, що для стабільного функціонування житлово-комунального господарства, вирішального значення набуває сумлінне ставлення населення до оплати за отримані послуги.

Аналіз стану розрахунків мешканців міста за спожиті від початку 2015 року комунальні послуги свідчить, що не всі лебединці свідомо ставляться до обов’язку вчасно сплачувати за звичні зручності: воду, тепло, обслуговування житла тощо. Заборгованість жителів міста за всі види житлово-комунальних послуг станом на 23 березня 2015 року становить близько 1 млн. 456,8 тис. грн., із яких більше 80% боргу – це заборгованість бюджетних організацій перед КП «Лебединтеплоенерго».

Зважаючи на це, міський голова наголосив на активізації роботи з боржниками закликав лебединців усвідомити, що від вчасності та повноти оплати за спожиті комунальні послуги, багато в чому залежить якість та повнота надання цих послуг.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *