До відома суб’єктів господарювання

До голови Сумської обласної державної адміністрації звернулася Польсько-Українська Господарча  Палата з пропозицією залучити вітчизняних товаровиробників та інвесторів до участі у Міжнародному  конкурсі інвестиційних проектів для реалізації у Республіці Польща.

Мета даного заходу – надати сприяння українському бізнесу  при виході  на європейський ринок.  Організаторами виступають Міжнародний правовий  центр  EUCON, Польсько-Українська господарча палата та Міжнародний  аудиторський   союз.

Конкурс стартував 2 березня 2015 року  та проходить у 2 етапи: перший – на території України, другий – на території Республіка Польща. Перший етап передбачає відбір 30 квітня 2015 року 25 інвестиційних  проектів – фіналістів, які отримають можливість бути презентованими у рамках  щорічного Міжнародного форуму «День Українського бізнесу»  14-15 травня 2015 року  у  Варшаві.

Для участі у конкурсі достатньо подати   заявку відповідно до вимог та терміни, визначені  Положенням   про Порядок проведення міжнародного конкурсу інвестиційних проектів (детально на сайті  www.eucon.ua).  Проект надсилати  на електронну адресу: konkurs@eucon.ua.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *