До Дня працівників ЖКГ – відзначили найкращих

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення в.о. міського голови Людмила Химич привітала з професійним святом людей, що своєю працею цілодобово забезпечують повноцінну життєдіяльність Лебедина та сіл міської ради.

Людмила Химич, зокрема, зазначила, що сфера житлово-комунального господарства є однією з найважливіших та соціально значущих для розвитку і процвітання нашого міста. Адже своєю працею саме працівники ЖКГ не просто прибирають сміття, а створюють належні умови для всіх мешканців. А це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та якісні побутові послуги. Гарантоване надання цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, запорука їх здоров’я, доброго настрою та гарного самопочуття.

Було також висловлено переконання, що попри важкі часи, що переживає галузь, реформування житлово-комунального господарства обов’язково ознаменуються вагомими здобутками на благо людей.

На завершення свого виступу Людмила Химич побажала усім присутнім міцного здоров’я, нових професійних звершень, а також вручила почесні відзнаки кращим працівникам галузі.

Зокрема, відзначені: грамотою голови Сумської ОДА – начальник управління ЖКГ Микола Лиходід; грамотами міського голови – начальник КП «БТІ» Денис Химич, токар КП «Лебединтеплоенерго» Олександр Вільбой, паспортист КП «Будинкоуправління Черемушки» Алла Бугаєнко», водій КП «Водоканал» Віталій Коваль, слюсар-електрик КП «Лебединська ЖЕК» Микола Піщела, працівник по благоустрою міста КП «Комбінат благоустрою» Ігор Гусак та прибиральниця цього ж підприємства Катерина Голуб. Грамотою Сумської обласної профспілки працівників ЖКГ відзначена Віра Гетьман – начальник КП «Будинкоуправління «Черемушки».

 0723

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *