Спішу у світ Шевченкового слова

11 березня 2015 року в приміщенні МЦКД (м-н «Черемушки») Лебединським міським відділом культури і туризму (начальник –  Ірина Саєнко) на базі міської бібліотеки №2 до 201-ї річниці з дня народження славетного поета було проведено літературно – мистецьке свято «Тарас Шевченко – син України» для дітей ЗОШ І-ІІІ ст. №5, які безпосередньо брали участь у ньому.

Цього дня творчі працівники МЦКД, бібліотекарі, вчителі ЗОШ №5: класний керівник 3 класу – Тетяна Драгунова та класний керівник 4 кл. – Тетяна Максименко, а також їхні учні розповідали вірші великого Кобзаря на пам’ять, дізнавалися невідомі факти з життя  великого співця українського народу, демонстрували інсценізацію з фрагментів життя маленького Тараса, згадували українські традиції того часу.

Солістка МЦКД Олени Червяк та учасниця дитячого вокального ансамблю «Феєрія» Лілія Приходько виконали пісні на слова Т. Г. Шевченка.

Захід завершився вікториною на тему життя і творчості нашого славетного земляка, генія українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

0666

0665

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *